..λίγα λόγια για τα λιθόσπιτα

...απόλυτα προσαρμοσμένα στο Μανιάτικο τοπίο

Το πέτρινο παραδοσιακό Μανιάτικο συγκρότημα Λιθί, κατασκευάστηκε το 2006 με το μεράκι και τη φροντίδα του Νίκου και της Αντοανέτας Σταθοπούλου.

Η αρχιτεκτονική του βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, ακουμπισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του Νεοχωρίου στη θέση Λαγκαδάκια. Οι εξαιρετικά άνετοι και ζεστοί χώροι του σε συνδυασμό με την παραδοσιακή Μανιάτικη επίπλωση θα σας δώσουν το καλύτερο δείγμα του σύγχρονου τουρισμού.

Η θέα από τις βεράντες του και τις αυλές του είναι μαγευτική και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε την ήρεμη θάλασσα, τις ωραίες φεγγαρόφωτες βραδιές και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Στην πισίνα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του spa θα απολαύσετε την απόλυτη ευεξία και σας υποσχόμαστε να ζήσετε το όνειρο!
rooms (38K)

aneza1_title (1K) aneza2_title (1K) maria_title (1K)
aneza8sm (3K) aneza9sm (3K) aneza8sm (3K)
Ισόγειο διαμέρισμα 60m2 με πανοραμική θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μπάνιο , κουζίνα-τραπεζαρία. Το Ανέζα I είναι παραδοσιακά επιπλωμένο με μεταλλικά κρεβάτια και ξύλινο σκαλιστό καναπέ και καρέκλες. Το τζάκι δεσπόζει στην Τραπεζαρία και υπόσχεται αξέχαστες χειμωνιάτικες στιγμές.
Διαμέρισμα πρώτου ορόφου 82 m2 με μεγάλα μπαλκόνια, εκπληκτική θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και τον Ταΰγετο.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια το ένα master, δύο μπάνια, κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία. Είναι παραδοσιακά επιπλωμένο με ξύλινα σκαλιστά έπιπλα και μεταλλικά κρεβάτια.
Ισόγεια αυτόνομη κατοικία 82m2 με τεράστια αυλή εκπληκτικό κήπο και αγνάντι στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία. Είναι παραδοσιακά επιπλωμένη με ξύλινα σκαλιστά έπιπλα και ξύλινα κρεβάτια με μεταλλικά στοιχεία.
Περισσότερα.. Περισσότερα.. Περισσότερα..